Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Покана към учениците от доброволците на Казанлък

Утре, 05.12., сряда, на празника на доброволеца Доброволното формирование на Казанлък отправя поканаУтре, 05.12., сряда, на празника на доброволеца Доброволното формирование на Казанлък отправя покана към всички ученици от 11-ти и 12-ти клас да опознаят доброволческата мисия.
Драги ученици, заповядайте от 11:00 часа в РС „ПБЗН“ – Казанлък, за да изпитате емоцията и да почувствате отговорността, които стоят зад думата Доброволец!

Ще имате възможността да се докоснете до дейността на Доброволното формирование, като станете свидетели на различни демонстрации с противопожарна техника и противопожарни средства.

Ще имате възможността да разговаряте с доброволци, участвали в различни кризисни ситуации, като гасене на горски пожари и спасяване на човешки животи.

Доброволно формирование „Аварийно-спасителна група – град Казанлък“ е създадено през 2011 година и е един от първите доброволчески отряди в страната. Вече две поредни години доброволците на Казанлък активно подпомагат дейността на пожарникарите в спасителни акции.

Пресцентър на община Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 07.12.2018

от 14.10.2018


Автобусно разписание:Виж