Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

Взетата спрямо Й.Й. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Стара Загора. Районен съд – Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Й.Й. е извършил престъплението, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

В хода на образуваното досъдебно производство е установено, че на 15.07.2019 г. обвиняемият Й.Й. в светлата част на денонощието, се разхождал в гр. Стара Загора, но изпитвал финансови проблеми и търсил начин да си набави средства. Пострадалата също се разхождала в централната градска част, като била със златно бижу – златен синджир с кръстче. Обвиняемия видял пострадалата, настигнал я и  и със сила издърпал от врата ѝ златния накит, след което избягал. При проведени в неотложност процесуално-следствени действия – оглед на местопроизшествие и разпити на свидетели обвиняемият бил установен и задържан. 

По искане на Районна прокуратура - Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Й.Й., на 22 г. ,привлечен като обвиняем по досъдебно производство за това, че на 15.07.2019 г., в гр.Стара Загора,  отнел чужди движими вещи – златен синджир с кръстче, от владението на другиго, като употребил за това сила - престъпление по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс.

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение “задържане под стража” спрямо 22-годишен мъж за грабеж

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: