Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

"Shaping Young Europeans' Future through Drama" Eразъм + проект съфинансиран от Европейския съюз

Представяне на нашия екип от Театрално студио "Антим" пред партньорите от Италия, Испания, Полша, Гърция и Германия. Първата среща по проекта ще бъде в нашето училище от 15 до 21 декември 2019 г.


Всеки партньор ще представи една национална пиеса на английски език на сцената на актовата ни зала.Ще има концерт с национални песни и танци от държавите партньорки. Всички участници в срещата ще направят заедно флашмоб на центъра на Казанлък посветен на една от глобалните цели на ООН. Нашето училище ще изнесе уъркшопи за български национални традиции, използване на театър в часовете по предприемачество и астрономия и ИКТ уъркшоп за създаване на трейлъри. Традиционно на нашите международни срещи ще има и симулационна игра - Европейски Съюз и Европейски парламент.

26 ученици от 9 до 12 клас на Антим ще работят в продължение на две години със свои връстници от партньорските държави. За реализацията на проекта ще работят - Наташа Джуркова- автор и координатор на проекта и учителите : Соня Ясенова, Никола Атанасов и Тодор Тодоров.


Free Joomla Extensions

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: