Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Николай Златанов: При разходването на средствата трябва да бъдат подпомогнати най – засегнатитеи групи

Мерките предложени от Община Казанлрък са своевременни, те съответстват на мерките на големите общини в държавата. Това каза председателят на Общинския съвет в Казанлък Николай Златанов по отношение на предложените от Общинска администрация антикризисни мерки насочени към социално слабите жители на общината и към бизнеса. Златанов изрази мнение,  че при разходването на средствата трябва да бъдат подпомогнати най – засегнатитеи групи, като в същото време се запазят бюджетът на Общината и нейните финансови възможности, за да може тя да изпълнява своите основни функции.

Председателите на групи в Общинския съвет приеха предложението на Николай Златанов, и в дните, които остават до края на тази седмица са насрочени заседания на постоянните комисии, за да бъдат разгледани предложените мерки, а също така и материалите, които до момента са постъпили в Общинския съвет.

Комисията по икономика, бюджет и финанси ще разгледа присъствено предложените от Общинска администрация мерки. Останалите комисии, както и за предходната сесия, ще разгледат материалите неприсъствено.

Предстои мерките да бъдат гласувани на предстоящата сесия на Общинския съвет в Казанлък, която трябва да се проведе до 15 април.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: